Gold Life (Gaia Group) Τι είναι...?


Η Gold Life (Gaia Group) ειναι μία ανοιχτή κοινότητα φίλων.

Be One of US!
https://www.facebook.com/GoldLifeGaiaGroup

Εμείς που αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την Gold Life (Gaia Group), είμαστε άτομα που θέλουν να ζήσουν σε έναν καλύτερο κόσμο, αντάξιο για ανθρώπινες υπάρξεις.

Πιστεύουμε στους ανθρώπους και στις δυνατότητες τους και θέλουμε να προστατέψουμε με κάθε τρόπο τους φυσικούς πόρους του Πλανήτη μας.

Πιστεύουμε στην Κοινωνική Ισότητα των ανθρώπων, ανεξαρτήτως από το φύλο, την φυλή, την εθνικότητα και τις ατομικές πεποιθήσεις τους.

Η κοινότητά μας βασίζεται στην αλληλεγγύη, στην άδολη συνεργασία και στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Απορρίπτουμε τον ανταγωνισμό και την ιδιοτέλεια. Δεν αποδεχόμαστε τον ρατσισμό, τον φανατισμό και οτιδήποτε ειναι εναντίον της Αξιοπρέπειας και της Ελευθερίας του Ανθρώπου.

Αγαπάμε την φύση και θέλουμε να ζούμε σε αρμονία μαζί της. Εκτιμούμε και σεβόμαστε τα πολύτιμα δώρα που μας προσφέρει. Συνειδητοποιούμε ότι δεν μπορεί να υπάρξει αληθινή ανάπτυξη χωρίς την σωστή χρήση των φυσικών πόρων και χωρίς αγάπη για το φυσικό περιβάλλον και τους ανθρώπους.

Επιδιώκουμε την πρόοδο και την ευημερία, άλλα συγχρόνως μαθαίνουμε να προστατεύουμε την Φύση και το Περιβάλλον κάτι που δεν μπορεί να γίνει εάν δεν ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ.

Σκοπός μας είναι, η αρμονική επανένταξη του ανθρώπου στην φύση και η Εσωτερική μας Αυτοβελτίωση και Ανέλιξη.


Είμαστε ενωμένοι για να πραγματοποιήσουμε το κοινό μας όραμα:
Να δημιουργήσουμε μια κοινότητα που θα προάγει την ειρήνη, την συμφιλίωση, την κοινωνική ισότητα και την ευημερία στο μόνο σπίτι που έχουμε την Γή μας.....και που πρέπει να την προστατέψουμε, ώστε να ειναι Καθαρή, Βιώσιμη και Ευχάριστη στην Διαμονή μας.

Η συμπεριφορά των μελών τόσο μεταξύ τους όσο και με άλλους ανθρώπους πρέπει να εχει ως αρχή την Ισοτιμία, τον Σεβασμό, την Διακριτικότητα την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και την Ελεύθερη Σκέψη. 


Οι Στόχοι της Ομάδας μας ειναι :

Η Προστασία και Αγάπη για την Φύση.

Η Απόκτηση Περιβαλλοντικής Αγωγής.

Ο Σεβασμός της Ζωής κάθε Ζώου.

Η Προστασία και φροντίδα Αδέσποτων και Κακομεταχειρισμένων Ζώων.
 
Η Ενημέρωση και οι Επιλογές μας για μια Υγιεινή Διατροφή.
 
Η Εσωτερική μας Αυτοβελτίωση και Ανέλιξη.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - Service to HumanityΗ κοινότητα οφείλει να λειτουργεί υποστηρικτικά προς όλα τα μέλη της, αντιμετωπίζοντας με καλοπροαίρετη διάθεση τυχόν διενέξεις και μεμονωμένα περιστατικά προβληματικής συμπεριφοράς.

Η κοινότητα θεωρεί ότι συμπεριφορές που εκδηλώνουν κακόβουλα και αντικοινωνικά χαρακτηριστικά, καθώς και περιφρόνηση για τις θεμελιώδεις αρχές της, θίγουν το σύνολο των μελών της και ως εκ τούτου τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν είναι αποδεκτές και ανεκτές.

Σε περίπτωση που κάποιο άτομο εμμένει πεισματικά σε κακόβουλες, αντικοινωνικές και επιβλαβείς για την κοινότητα συμπεριφορές, τότε η παύση του εν λόγο ατόμου από μέλος της κοινότητας και η αποβολή του από αυτήν ειναι άμεση και οριστική.

 Η Διευθυνσή μας στο Face Book:  
URL : https://www.facebook.com/groups/gaia2011/?ref=ts


Η Ομάδα μας :
Gold Life (Gaia Group)
  • 2548 μέλη
Μπορείτε ΤΏΡΑ να γίνετε φίλοι μας ή να συμμετέχετε ενεργά στην ομάδα μας. Γιά υποβολή αιτήματος φιλίας ή Πληροφορίες για τα μέλη μας μπορειτε να βρείτε εδώ:
URL : https://www.facebook.com/groups/gaia2011/?ref=ts
                                                              
                                                              ****************
Πρόσθεσε τους φίλους σου που έχουν ευαισθησίες ακόμα για την προστασία της φύσης μπορεί απο αυτό το SITE να γίνουν θαυμάσια πράγματα εάν είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ σε Αρχές και Ιδέες που εχουν κίνητρο την Αγάπη τον Σεβασμό και την προστασία του Πλανήτη μας. 
Να επισκέπτεστε την σελίδα ...τα κλίκ’ σου έχουν μεγαλύτερη δύναμη από ό,τι νομίζεις, όταν είναι για ένα σοβαρό σκοπό, όπως : να προστατεύσεις τη ζωή σου, τη διατροφή σου και το μέλλον σου!

Share on Google Plus

About John Tsipas

Hello, I'm Admin of Gold Life (Gaia Group). Peace and Love to Everyone! Protect Our Planet! Be One of US!
    Blogger Comment
    Facebook Comment